Opći uvjeti – Besplatna predaja upita

Korisnici koji predaju upit nazivamo “klijenti”. Tvrtke koje vam šalju ponude za prijevoz nazivamo “prijevoznici”, a “Web servis” smo mi (Hortus d.o.o.) upravitelj stranice kombiprijevoz.hr.

Predaja oglasa za Klijente je besplatna. Javit će vam se Prijevoznici koji mogu odraditi prijevoz stvari prema vašim potrebama. Možete, a i ne morate odabrati prijevoznika koji Vam se javi. Sa prijevoznikom dogovarate usluge isključivo samostalno te Web servis ne odgovara za usluge Prijevoznika.

Upiti

Web servis ne jamči za izvršenje prijevoza za koji je upit predan te nije odgovoran za moguće sporove između prijevoznika i klijenta.

Prijevoznik dogovara posao direktno s klijentom. Web servis samo spaja prijevoznika i klijenta.

Web servis prosljeđuje podatke samo prijevozniku za koji je prihvaćena ponuda, a mogu sadržavati, ime i prezime, adresu, email, telefon i opis prijevoza. Prijevoznik može podatke upotrijebiti samo u svrhu dogovora posla i ne smije ih prosljeđivati ili ih dijeliti s trećim stranama.

Zaštita privatnosti o obrada podataka

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kada postavite upit ili kada kontaktirate našu korisničku službu.

Ne koristimo vaše osobne podatke u marketinške svrhe.

Web servis će dostaviti osobne i druge informacije prijevozniku za obradu. Prijevoznik garantira da će koristiti te podatke samo za izradu ponude i realizaciju poslovanja s klijentom.

Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka (Politike privatnosti): ime i prezime, email, kontakt telefon te dodatne informacije koje odlučite dobrovoljno podijeliti s nama.

U svakom trenutku možete zatražiti da vam se omogući pristup vašim osobnim podacima, da vam se osigura kopija podataka koje čuvamo, zatražite ispravak podataka koje čuvamo, brisanje podataka, ograničiti obradu, pravo na prigovor, pravo na podnošenje žalbe ravnopravnom tijelu.

Donji Kraljevec, 12.08.2023.